Ένα all-day στέκι στον Νέο Κόσμο με την υπογραφή του Βασίλη Τζίμα

Νέλλη Καλαμαρά
Ένα all-day στέκι στον Νέο Κόσμο με την υπογραφή του Βασίλη Τζίμα

Νέο μενού με ποιοτικές επιλογές από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ σε ένα χαριτωμένο all-day στέκι στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Η Louiza είναι ένα νέο, ξεχωριστό, σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου, όπου παίρνουμε θέση στο προστατευμένο deck, τη βεράντα ή την καταπράσινη πλατεία και απολαμβάνουμε λαχταριστά πιάτα με την υπογραφή του Βασίλη Τζίμα. Στον πολυσύχναστο Νέο Κόσμο, σ’ ένα σημείο που όμως παραμένει κρυμμένο από την πολύβουη ζωή, η Louisa μας περιμένει να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας μεσογειακές γεύσεις με έξυπνα twists.

Επιχείρηση Νονά: εντοπίσαμε τα πιο εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά της πόλης

louiza1.jpg

Οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο στο ανανεωμένο μενού, όπως ταρτάρ μοσχάρι, ντάκος με μαρμελάδα ντομάτας και τριμμένο μανούρι ή σαλάτα κοτόπουλο με ντοματίνια και σάλτσα καίσαρα, pinza με προσούτο, λάδι τρούφας και ρόκα. Για τους λάτρεις των ιταλικών πιάτων, προτείνουμε το ριζότο παντζάρι με μανιτάρια και κρέμα φουντουκιού, ενώ για τους πιστούς οπαδούς του κρέατος, ο γύρος από χοιρινό λαιμό, με καραμελωμένα κρεμμύδια, τζατζίκι και καπνιστή ντομάτα και το αρνίσιο κότσι, αργοψημένο με τραχανά, μανιτάρια, γραβιέρα και κρέμα τρούφας, είναι κλασσική επιλογή.

Το ελληνικό κρασί ταξιδεύει στη βρετανική πρωτεύουσα

Mpar2.jpg

Αγαπημένη πρόταση και το κοτόπουλο πανέ σε ελληνικά μυρωδικά, με τζατζίκι αβοκάντο και πατάτες ψητές, ενώ must πλέον τα mini burger προβατίνας. Louiza χωρίς γλυκό επίλογο όμως δεν γίνεται. Γεμιστά σου με κρέμα βανίλιας, γκανάζ σοκολάτας, κόκκινα φρούτα του δάσους και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης είναι η δική τους εκδοχή στο προφιτερόλ. Τα πολλά και ενδιαφέροντα signature cocktails, όπως το Caramel, το Masticha squared και το Ροζοίνο, αλλά και οι επιλεγμένες μπύρες, τα βιολογικά και παλαιωμένα αποστάγματα, οι ξεχωριστές οινικές ετικέτες και τα ιδιαίτερα λικέρ κάνουν τη Louiza αγαπημένο meeting point μέχρι αργά το βράδυ.

Info: Πλατεία Σφιγγός 13, Νέος Κόσμος, 210921812