Τάσος και Δεσποινιώ στις Ψυχοκόρες έγιναν το πιο τοξικό ζευγάρι της σειράς και τελικά καταστρέφονται

Κατερίνα Μπούσιου
Τάσος και Δεσποινιώ στις Ψυχοκόρες έγιναν το πιο τοξικό ζευγάρι της σειράς και τελικά καταστρέφονται

Το μήνυμα του τηλεοπτικού Τάσου στην αγαπημένη του Δεσποινιώ για μία σκηνή του χθεσινού επεισοδίου στις Ψυχοκόρες. 

Ο δεύτερος κύκλος στις Ψυχοκόρες, έχει πολλές εκπλήξεις και πολλά κρυφά σχέδια. Γιατί ήρθε η ώρα της εκδίκησης και της διεκδίκησης. Η Φρόσω ήδη μας έδειξε ότι είναι πανέτοιμη για όλα, το ίδιο και η Νέλλα, αλλά το ενδιαφέρον στράφηκε ξαφνικά και σε ένα ζευγάρι, τον Τάσο και τη Δεσποινιώ, που ενώ μοιάζει να ξεκινά μέσα στο ψέμα, τελικά θα αποδειχθεί η πορεία του ιδιαίτερα σημαντική και με πολλές ανατροπές.

Η απάτη γίνεται αγάπη

Τα εύσημα για μία ακόμη φορά στις Ψυχοκόρες πήγαν και στη Δήμητρα Ματσούκα ως Νέλλα, γιατί γιατί πρώτη φορά δεν είναι η αδύναμη της ιστορίας. Η παραμονή στο ψυχιατρείο την έβαλε σε άλλη ρότα και κάτι έχει στο μυαλό της, το οποίο και δεν αποκαλύπτει. Αυτό σίγουρα, είναι το σχέδιο κατά του συζύγου της. Και φάνηκε και από την εχθρική συμπεριφορά της προς την Αρχοντούλα, τη μόνη σύμμαχό της μέχρι στιγμής. Καλά θα πάει αυτό. Ή μάλλον τώρα ξεκινούν όλα.

Η Δήμητρα Ματσούκα ξεπέρασε ξανά τον εαυτό της στις Ψυχοκόρες: Το «μπράβο» από την αδελφή της Μαρία

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Φρόσω. Η μάγισσα Αλμπίνα ήταν ξεκάθαρη για το μέλλον της. Και ήδη η μικρή ψυχοκόρη έχει περάσει στην αντεπίθεση και στο πρώτο μέρος του σχεδίου της για τους Νάτσηδες. Αναλυτικά διάβασέ το εδώ.

Η Φρόσω έγινε μαμά στις Ψυχοκόρες αλλά το κοινό «θύμωσε» με την απαξίωσή της ως γυναίκα

Εκείνο το κομμάτι της τηλεοπτικής μας ιστορίας, το οποίο έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο Τάσος και η Δεσποινιώ. Σαφώς και της έχει πει ψέμματα, σαφώς και θα την εκμεταλλευτεί οικονομικά με τον πιο χυδαίο τρόπο, αλλά παράλληλα θα την ερωτευτεί. Ήδη αυτό φάνηκε. Ακόμη και αν εκβίασε τη Μαρίκα για να μη συναντήσει την αδελφή της, με πρόσχημα ότι θα τους καταστρέψει ο Κοτρώτσης, τη Δεσποινιώ θα την αγαπήσει πραγματικά. Το κοινό έχει προς το παρόν αρνητικά συναισθήματα για αυτό το νέο αγαπημένο τοξικό ζευγάρι της σειράς. Αλλά τι τους περιμένει για τη συνέχεια;

Μάλιστα μία σκηνή από το χθεσινό επεισόδιο, ήταν και από τις τελευταίες που γύρισαν οι δυο ηθοποιοί, ο Αλέξανδρος Βάρθης και η Ασημένια Βουλιώτη. Μη σου κάνει εντύπωση αυτό, οι σκηνές δεν πηγαίνουν με χρονολογική σειρά στα γυρίσματα. Και ο τηλεοπτικός Τάσος σε παλαιότερη ανάρτηση την είχε χαρακτηρίσει ως την αγαπημένη του γράφοντας: «Αυτή η σκηνή του επεισοδίου 23 ήταν η τελευταία που γυρίσαμε με την Aσημένια Βουλιώτη, το Δεσποινιώ μου, μετά από 9 μήνες γυρισμάτων, με χαρές, κούραση, γέλια, ζέστες και κρύα. Σε ευχαριστώ που μοιραστήκαμε αυτό το πρώτο σου ταξίδι και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά για να δουλέψουμε τόσο όμορφα και τρυφερά. Μπορεί τώρα που τελειώσαμε τα γυρίσματα να έχασα το Δεσποινιώ μου αλλά έχω κερδίσει κάτι καλύτερο. Μια φίλη. Την Ασημένια Βουλιώτη».

https://www.instagram.com/p/C2AXwfRoV3j/

Ούτε που μπορείς να φανταστείς το πώς θα εξελιχθεί αυτό το ζευγάρι. Έχει τη μία ανατροπή μετά την άλλη. Και οι δύο καταστρέφονται. Φυσικά ή ψυχικά, καταστροφή λογίζεται. Σε σημείο που να μη ξέρεις ποιος ή ποια έχει τη χειρότερη τύχη. Και όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστεί ένας χωρισμός για να καταλάβει ο καθένας τα πραγματικά του συναισθήματα.

Προς το παρόν η Δεσποινιώ θα ζήσει τραγικές στιγμές. Που αν ήξεραν οι αδελφές της τι ακριβώς θα της συμβεί θα είχαν τρελαθεί από την αγωνία τους για εκείνη. Η Μαρίκα θα είναι σε απόσταση και ανήμπορη δυστυχώς να τη βοηθήσει.